Wil je mee naar Parijs om deze onvergetelijke tocht mogelijk te maken? 

Word dan vrijwilliger voor Cycle Paris 2022!

Momenteel zijn er geen algemene functies meer beschikbaar. We zijn wel nog op zoek naar de onderstaande rollen!

Wij zoeken per editie:

Fotograaf
Videograaf
Mecanicien
Masseur
Arts
EHBO`er

Inbegrepen:

Ontbijt, snacks en lunch
Hotelovernachting
Cycle crew shirt
Een onvergetelijke ervaring
Terugreis vanuit Parijs/Berlijn

Niet inbegrepen:

Avondeten

Wat vragen wij van jou? 

Als vrijwilliger verwachten we dat je een positieve instelling en een hands-on mentaliteit hebt en dat je vooral veel zin hebt om het evenement tot een succes te maken! Iedereen draagt zijn of haar eigen steentje bij als vrijwilliger.

Wil jij je inzetten voor de Cycle evenementen? Schrijf je dan nu in onder aan de pagina!

Kom jij ook in actie?

Het organiseren van een Cycle fietstocht kost geld. Onze crew overnacht in de hotels en o.a. het ontbijt en de snacks onderweg worden verzorgd. Om (gedeeltelijk) deze kosten te kunnen dekken, vragen we onze vrijwilligers om een bijdrage van 150 Euro. Daarnaast krijgt iedere vrijwilliger een actiepagina om sponsorgeld op te halen! Mocht je de 150 Euro niet kunnen bijdragen, dan kan je dit bedrag ook werven via de sponsorpagina. Door deze actiepagina te delen, kun je aan al je vrienden en familie vragen om jou te steunen als vrijwilliger! Samen maken we er een event van waar alle deelnemers met een grote glimlach op terug kijken!
Wat jij voor jouw werk als vrijwilliger terug krijgt is onbetaalbaar! Samen met de andere crewleden werk je mee aan een prachtig doel en daarbij maak je veel plezier. Je leert veel nieuwe mensen kennen en doet nieuwe ervaringen op. Daarnaast word je uitgenodigd voor een aantal bijeenkomsten, soms met een meer informatief karakter zoals de vrijwilligersbijeenkomst, maar ook bijeenkomsten zoals de kick-off en de reunie.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook lid worden van ons team? Meld je dan hieronder aan als vrijwilliger, we leren je graag kennen! Heb jij nog vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail naar cycle@hartstichting.nl