Word partner van CYCLE Paris

Het organiseren van de CYCLE fietsevents kost veel geld. Een deel van de kosten wordt gedekt door het inschrijfgeld, maar dat is niet voldoende. We hebben de steun van onze zakelijke sponsors en partners hard nodig om deze events tot een groot succes te maken. Er zijn veel mogelijkheden. We bespreken graag wat bij jouw bedrijf past.

Wie zoeken we?

Team CYCLE zoekt langdurige zakelijke partners en hoofdsponsors. Je bent maatschappelijk betrokken en wil met je bedrijf bijdragen aan het succes van CYCLE voor je hart. We zijn blij met elke bijdrage! In geld of met goederen of diensten. Dus neem gerust contact op met je idee. 

Enkele voorbeelden: 
Steun CYCLE met een jaarlijkse gift
Gezonde snackgroenten en fruit tijdens de fietstocht
Een aftermovie, transport of begeleiding 

Interesse?


Ben je geïnteresseerd in een partnership of sponsoring? En wil je graag bijdragen aan een gezond hart voor iedereen?

Neem dan contact op:

Alvast bedankt! Team CYCLE 

Ander edities van CYCLE


CYCLE Berlin

21 t/m 26 juli


CYCLE NL


25 september
Inschrijven vanaf begin april

Word sponsor van CYCLE Paris!

CYCLE voor je hart kan niet bestaan zonder sponsors en zakelijke partners. Het organiseren van een sportevent zoals CYCLE Paris of CYCLE Berlin is kostbaar. Een deel van de kosten wordt gedekt door het inschrijfgeld, maar dat is niet voldoende.

Team CYCLE is dan ook voortdurend op zoek naar langdurige zakelijke partners en hoofdsponsors die willen dragen bijdragen aan het succes. Dit kan in geld, goederen en diensten. Samen kijken we naar naar welke tegenprestatie het meest gewenst is, hoe alle partijen er profijt van kunnen hebben en hoe we elkaar daarin kunnen versterken.

Doneren kan natuurlijk ook. Ook hiermee laat je zien dat jouw bedrijf of organisatie maatschappelijk betrokken is.

Ben je geïnteresseerd in een partnership of sponsoring? En wil je graag bijdragen aan een gezond hart voor iedereen? Neem dan contact op met ons Team en mail naar cycle@hartstichting.nl of app naar nummer 06-15315691.

Alvast bedankt!
Team CYCLE voor je hart
Sponsors werven via social media