Wil jij 2 VIP kaarten winnen voor de finale van de Wooning Zesdaagse (T.W.V. 290 euro) ?

30-11-2019 | 13:10

Schrijf je voor 1 januari 2020 in en maak kans!

Inmiddels hebben al 58 fietsers zich aangemeld om aankomend jaar de uitdaging aan te gaan en op de fiets te stappen naar Parijs en Berlijn. Samen hebben ze al meer dan 10.000 euro opgehaald voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Omdat wij graag onze vroege vogels in het zonnetje willen zetten verloten wij 2 VIP kaarten onder alle deelnemers t.w.v. 145 euro per stuk! Schrijf jij je in voor 1 januari 2020? Dan maak jij kans op deze unieke kaarten. Deze worden verloot onder de deelnemers op 1 januari. De finale zal plaatsvinden op 7 januari in Rotterdam Ahoy. 

Daarnaast delen we ook 3 x 2 reguliere tickets uit. De 3 personen die in de maand december het meeste geld op zijn/haar teller erbij krijgt, wint 1 x 2 tickets voor de finale van de Wooning Zesdaagse. 

Het werkt als volgt: Zondagochtend (1 december) om 8 uur maken we een 0-meting en 31 december om 12 uur kijken we wie er vanaf maandag het meeste geld heeft opgehaald. Heb jij het meeste geld op gehaald in december? Dan ontvang jij in de 1e week van januari 2 entree tickets. 

Eén van de eerste grote sportevenementen van het jaar is de Wooning Zesdaagse. Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen. Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma! Het VIP arrangement is volledig ingevuld met gratis drankjes en hapjes T.W.V. 145 euro per kaart!

Parijs - 25 fietsplekken beschikbaar
Berlijn - 12 fietsplekken beschikbaar