CYCLE Paris 2022

Na het succes van de tweede editie komt CYCLE Paris terug in 2022! In 4 etappes fietsen we van Nederland naar Parijs. In totaal fietsen we 550 kilometer langs idyllische dorpjes, slingerende wegen en waanzinnige natuur. Op de laatste dag finishen we met bubbels in de hand bij de Eiffeltoren. Per dag fietsen we gemiddeld 150 kilometer. Er zijn uitdagende klimmen opgenomen in de prachtige route.    

Fiets jij in 2023 mee? 


Doe alleen of als team mee aan dit onvergetelijke avontuur en fiets samen met je collega's, familie of vrienden naar de Eiffeltoren. 

Schrijf je dan nu in voor de voorinschrijving!


Waar draag je aan bij?

Als deelnemer van CYCLE Paris beleef je een onvergetelijke ervaring!

 
Fietsen is goed voor het hart. Door mee tee doen aan CYCLE Paris draag je ook bij aan een gezond hart van een ander. Zodra jij je inschrijft krijg je een persoonlijke actiepagina om donaties op te halen. Je fietst zo''n 600 kilometer. We vragen je om minimaal 1 euro per kilometer op te halen. 

De organisatiekosten voor CYCLE worden enkel betaald met het inschrijfgeld van de deelnemers. Elke euro die gedoneerd wordt gaat direct naar belangrijk hartonderzoek.


Wat is inbegrepen?

4 hotelovernachtingen
Uniek Shimano wielershirt
Dagelijks uitgebreid ontbijt & lunch
Fietstransport naar Nederland
Dagelijks vervoer van je bagage
Mecaniciens en medische ondersteuning

Op welke fiets kan ik meedoen?

Je kunt meedoen op een wielerfiets, mountainbike of een gravel/crossfiets.

Wielerfiets

Mountainbike

Gravel/crossfiets


Nog te gaan..

Als fietser weet je als geen ander hoe belangrijk het hart is. De Hartstichting financiert onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Meer bewegen, gezonder eten en minder stressvol leven kunnen hart- en vaatziekten voorkomen. Daar is veel geld voor nodig en daarvoor komen wij in actie.

Natuurlijk helpen wij jou om het minimale bedrag op te halen. Tot nu toe heeft elke deelnemer het minimumbedrag gehaald. Vaak zefs meer! Inspiratie nodig? Bekijk dan onze tips.

Sponsortips Whatsapptips Instagramtips Facebooktips