Tonnie Roggeveld

Ik kom in actie voor een sterk hart voor iedereen!

Doneer nu
Meer informatie

Van 28 tot en met 31 mei fiets ik naar Parijs voor het goede doel: de Hartstichting.

Ik zal per dag tussen 125 en 175 kilometer gaan fietsen en door middel van jullie bijdrage hoop ik mijn streefbedrag te bereiken. Een sportieve uitdaging voor mij (550km in 4 dagen), gecombineerd met het goede doel.

Ik probeer gezond te eten (moet van mijn vrouw wel meer fruit eten), ik probeer voldoende te bewegen (al vindt mijn oudste zoon het voetballen in 45+ meer walking voetbal) en ik vergeet zeker niet te ontspannen op z'n tijd (dat is de makkelijkste van de drie!). Men zegt dat het de kans op hart- en vaatziekten verkleint; bijkomend voordeel is dat ik me er gewoon fit bij voel.

Niet iedereen heeft het geluk om zich fit en gezond te voelen. Daarom is onderzoek enorm belangrijk. Als iemand dan een hartaanval of beroerte krijgt, dan is de kans op herstel door meer kennis vele malen groter.

Je sponsort mij en mijn kilometers naar Parijs, maar het volledige bedrag gaat naar de hartstichting. Zij kunnen met dit geld meer onderzoek doen en dat is 'hart' nodig.

Super bedankt voor jouw bijdrage!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15
10/03/2020
22:52

Ruben

Bekijk alle
  Bekijk alle
14/02/2020 | 10:17

BEDANKT!

Namens de hartstichting en mijzelf wil ik iedereen nu al bedanken voor de aanmoedigingen, reacties en overweldigende financiele support. Dit wordt zeer gewaardeerd! Met nog ruim 100 dagen te gaan heb ik inmiddels al meer dan 750,- opgehaald voor de Hartstichting. Maar er mag natuurlijk altijd nog meer bij, dus ik blijf mijn actie-pagina zo veel mogelijk promoten. Doen jullie mee?