Ngadimin Tamsiran

Ik kom in actie voor een sterk hart voor iedereen!

Doneer nu
Meer informatie

"Ik ga een keer op de fiets naar Parijs." Ik hoor het mezelf nog zeggen tegen mijn vrouw. Ze gaf me dan een glimlach, omdat ze wist dat het heus wel een keer ging gebeuren. Maar concrete plannen heb ik toen niet gemaakt. Dat zou wel komen als ik met pensioen zou zijn, dacht ik. 

Vorig jaar juni overleed zij op 65-jarige leeftijd. Een maand voor mijn pensioen. Naast diabetes- en nierpatient was zij helaas ook hartpatient. Haar lichaam was uiteindelijk al zo op, dat een uiteindelijke infectie niet meer aan te vechten was.

De afgelopen maanden ben ik weer meer gaan fietsen. Mijn plan om naar Parijs te fietsen wilde ik concreet gaan maken. Per toeval kwam CycleParis op mijn pad. Meteen enthousiast heb ik mezelf ingeschreven. Ik was op dat moment deelnemer 34. Ik zie het zelf als 3-4. Laat 3 april nu net de geboortedag zijn van mijn vrouw. Op deze manier is ze er toch een beetje bij. Voor mij is daarmee de cirkel rond. 

Naast het afstrepen van een item op mijn bucket list en naast het eren van mijn vrouw, wil ik op deze manier ook mijn steentje bijdragen aan meer onderzoek. Hoe meer onderzoek naar hart-en vaatziekten, des te beter. Laten we met z'n allen de wereld een beetje mooier maken.

Ik heb zin in de mooie fietstocht!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30
22/05/2020
18:44

Anoniem

Bekijk alle