Maarten Scholtheis

Ik kom in actie voor een sterk hart voor iedereen!

Doneer nu
Meer informatie

Vijf jaar geleden heb ik een kleine ingreep aan mijn hart gehad. En dit vijfjarige jubileum is een mooie gelegenheid om de Hartstichting te helpen om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Er zijn in Nederland 1,55 miljoen mensen met een chronische hart- of vaatziekte. Elke dag sterven er 103 mensen aan een hart- of vaatziekte. Dit aantal moet omlaag. Alle hulp om meer onderzoek te doen en voorlichting te geven is hard nodig. Daarom fiets ik voor de Hartstichting van Den Haag naar Parijs om zoveel mogelijk geld op te halen. En ik wil jullie vragen me te sponsoren om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de Hartstichting.

Dit kan via https://paris.cyclevoorjehart.nl/actie/maarten-scholtheis of stuur me een bericht zodat ik je een tikkie kan sturen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
17/03/2020
08:59

Jan Herman

Bekijk alle