Bas Schoenmakers

Fietsen voor een Gezond Hart

( Lid van team: De Buurmannen )

Doneer nu
Meer informatie

Het is al weer twee jaar geleden dat uit mijn preventief sportmedisch onderzoek naar voren kwam dat ik een hartruis had. Na nader onderzoek bleek dat een ingrijpende hartoperatie noodzakelijk was. Naast plaatsing van een mechanische hartklep moest een deel van mijn aorta worden vervangen. Een spannend traject voor zowel mij als mijn naasten.

Inmiddels ligt die roerige periode gevoelsmatig al weer ver achter me. Na de succesvolle operatie en herstelperiode in 2018 ben ik weer helemaal de oude geworden. Ik kan weer als voorheen mijn leven leiden en ook van mijn grote passie, wielrennen, genieten.

Wat wel blijft is de dankbaarheid. Dankbaarheid naar iedereen die me destijds bijstond, maar zeker ook dankbaarheid voor de stand van de medische wetenschap en de kundigheid van de hartchirurgen en hun team die mij behandelden. Hierbij speelt ook de Hartstichting een belangrijke rol.

Ik wil dan ook graag geld bij elkaar fietsen voor de Hartstichting om hen bij te staan bij hun missie: Hart- en Vaatziekten verslaan.... en te bedanken voor het mede zorgen dat ik weer een mooi leven kan leiden...  

 

Wil je mij helpen mijn actie tot een succes te maken?

 

Dank je wel!!!

Bas

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
04/03/2020
14:31

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
09/02/2020 | 13:56

Virtueel over de finishlijn & team ‘De Buurmannen’ is een feit

Hi, Hierbij weer een korte update: De teller van mijn inzameling voor de Hartstichting staat al bijna op 1.600 euro en doordat NIBC heeft toegezegd de gulle gaven van mijn collega’s te verdubbelen kom ik nu al zelfs virtueel over de finishlijn van 2.500!!!! En het wordt nog mooier: Adrie Franken, mijn buurman met wie ik samen een paar duizend kilometer per jaar wegtrap, gaat met me mee naar Parijs. Samen hebben we team ‘de Buurmannen’ gevormd. Naast een persoonlijke pagina hebben we nu dus ook een teampagina gemaakt…. De verdere voorbereidingen zullen we dan ook samen gaan doen en dat is dus dubbel zo leuk! Al heel veel zin in de tocht!!! Hartelijke groet,   Bas