Bas Schoenmakers

Fietsen voor een Gezond Hart

( Lid van team: De Buurmannen )

Doneer nu
Meer informatie

Het is al weer twee jaar geleden dat uit mijn preventief sportmedisch onderzoek naar voren kwam dat ik een hartruis had. Na nader onderzoek bleek dat een ingrijpende hartoperatie noodzakelijk was. Naast plaatsing van een mechanische hartklep moest een deel van mijn aorta worden vervangen. Een spannend traject voor zowel mij als mijn naasten.

Inmiddels ligt die roerige periode gevoelsmatig al weer ver achter me. Na de succesvolle operatie en herstelperiode in 2018 ben ik weer helemaal de oude geworden. Ik kan weer als voorheen mijn leven leiden en ook van mijn grote passie, wielrennen, genieten.

Wat wel blijft is de dankbaarheid. Dankbaarheid naar iedereen die me destijds bijstond, maar zeker ook dankbaarheid voor de stand van de medische wetenschap en de kundigheid van de hartchirurgen en hun team die mij behandelden. Hierbij speelt ook de Hartstichting een belangrijke rol.

Ik wil dan ook graag geld bij elkaar fietsen voor de Hartstichting om hen bij te staan bij hun missie: Hart- en Vaatziekten verslaan.... en te bedanken voor het mede zorgen dat ik weer een mooi leven kan leiden...  

 

Wil je mij helpen mijn actie tot een succes te maken?

 

Dank je wel!!!

Bas

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
04/03/2020
14:31

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
28/05/2020 | 7:49

Vandaag was de dag.....

Hi, na een lange tijd weer een bericht van mij. Al vanaf oktober 2019 toen ik me inschreef voor cycle Paris heb ik me verheugd op mijn fietstocht naar Parijs. Vandaag was de dag geweest dat we met 55 man voor het goed doel zouden wegrijden. Door de Corona crisis kan dit uiteraard nu niet doorgaan, maar is de tocht verzet naar 2021.... en natuurlijk ben ik er dan bij om al die donaties voor de Hartstichting ook echt te gaan verdienen en rij ik de tocht in 2021. Jullie giften blijven dus staan.... en mijn prestatietocht volgt later...  Wat in het vat zit, verzuurt niet..... maar het had wel lekker geweest.. zonnetje, lekkere temperatuur en een windje uit het noorden....   Dank jullie allen voor jullie steun Bas