Bas Schoenmakers

Fietsen voor een Gezond Hart

Doneer nu
Meer informatie

Het is al weer twee jaar geleden dat uit mijn preventief sportmedisch onderzoek naar voren kwam dat ik een hartruis had. Na nader onderzoek bleek dat een ingrijpende hartoperatie noodzakelijk was. Naast plaatsing van een mechanische hartklep moest een deel van mijn aorta worden vervangen. Een spannend traject voor zowel mij als mijn naasten.

Inmiddels ligt die roerige periode gevoelsmatig al weer ver achter me. Na de succesvolle operatie en herstelperiode in 2018 ben ik weer helemaal de oude geworden. Ik kan weer als voorheen mijn leven leiden en ook van mijn grote passie, wielrennen, genieten.

Wat wel blijft is de dankbaarheid. Dankbaarheid naar iedereen die me destijds bijstond, maar zeker ook dankbaarheid voor de stand van de medische wetenschap en de kundigheid van de hartchirurgen en hun team die mij behandelden. Hierbij speelt ook de Hartstichting een belangrijke rol.

Ik wil dan ook graag geld bij elkaar fietsen voor de Hartstichting om hen bij te staan bij hun missie: Hart- en Vaatziekten verslaan.... en te bedanken voor het mede zorgen dat ik weer een mooi leven kan leiden...  

 

Wil je mij helpen mijn actie tot een succes te maken?

 

Dank je wel!!!

Bas

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

35
29/12/2019
22:01

Frank

Bekijk alle
  Bekijk alle
18/12/2019 | 21:13

Nu al ruim over de helft! ... en heel mooi nieuws!

Nu al meer dan 50% van m'n doel behaaldInmiddels ben ik al ruim over de helft van het door mij gestelde hoge doel om € 2.500 op te gaan halen voor de Hartstichting. Ik wil iedereen dan ook van harte bedanken voor de grote ondersteuning en support die ik al heb mogen ontvangen! Speciaal wil ik hier ook de mensen bedanken die mij anoniem hebben gesponsord. Anoniem is ook echt anoniem.... maar dat betekent wel dat ik jullie dus niet persoonlijk kan bedanken. Dus hierbij: dank je wel! NIBC verdubbeld de bijdragen van collega'sEn nog een geweldig bericht van mijn werkgever NIBC Bank: De donaties die ik van collega's heb mogen ontvangen zullen door NIBC worden verdubbeld. Dat betekent dus zelfs nu al een extra toegezegde bijdrage van ruim € 600, en dat terwijl ik m'n actie op m'n werk nog verder zal verkondigen.